NHO Service og Handel

Innhold

Vil ha flere kvinner som ledere og gründere

Inngangen til kontoret i Askim

People4You driver i Askim og en rekke steder rundt om i Norge.

Ann Christin Winger Byhrø startet vår medlemsbedrift People4you i Askim som småbarnsmor. 13 år senere er hun ivrig pådriver for at kvinner skal bli ledere og gründere.

Inngangen til kontoret i Askim

Ann Christin Winger Byhrø

Siden 2006 har bemanningsbyrået People4You vokst. 

- Vi er seks ansatte og hadde i fjor over hundre ansatte som jobber i faste eller midlertidige stillinger i andre bedrifter i Askim og Ski, forklarer Winger Byhrø til Smaalenenes Avis.

Winger Byhrø savner flere kvinner ved sin side. Hun var derfor med å starte «Kvinner i Indre» som blant annet holder styrearbeidskurs, økonomikurs, nettverksmøter og kvinnekonferanse. Tanken er at kvinner skal finne mentorer og støttespillere.

- Det er så mange flinke damer der ute, men det er ikke alle som tør å satse i næringslivet. De spør hvordan de skal rekke det. Min oppfordring er å ta noen sjanser og finne personene som støtter deg, sier Winger Byhrø til avisen.

Mer om saken i Smaalenenes Avis (betalingsmur)

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!