NHO Service og Handel

Innhold

Jeg blir snart 68 år, men ønsker fortsatt å lære og utvikle meg

Nyhet, Bemanning og rekruttering

Publisert

to damer i en gate i Hønefoss

Kirsten Strand Korgerud (til høyre), her sammen med en av sine tidligere vikarer Mona Britt Nyhus. (Foto: Baard Fiksdal)

-Jeg blir snart 68 år, men ønsker fortsatt å lære og utvikle meg. Jeg tar fortsatt kurs, om enn ikke eksamener. Vi skal ikke være så redde for nye ting, sier bransjenestor Kirsten Strand Korgerud til Ringerikes Blad.

Kirsten Strand Korgerud har bidratt til å sysselsette utallige ringerikinger gjennom egne bemanningsselskaper. Etter starten i 1985 kan Kirsten skilte med svært lang fartstid i bemanningsbransjen. Hun er mest kjent gjennom Vikarhjelpen AS, selskapet hun drev fram til 2017. I dag er Strand Korgerud daglig leder i Cantus AS, som tilbyr tjenester innen rådgivning og rekruttering. Kontoret er i Fossveien i Hønefoss.

- Jeg blir fortsatt stanset på gaten, hvor det viser seg at personen som står foran meg, er en som jobbet for meg på 80-tallet eller 90-tallet, sier hun til Ringerikes Blad

Strand Korgerud er opptatt av utvikling både på et samfunnsmessig og personlig nivå.

Som mentor for masterstudenter på USN og skoleelever gjennom Ungt Entreprenørskap får hun øst av kunnskap. Hun elsker den rollen.
- Men jeg lærer også veldig mye av de unge!
- Jeg har ikke tenkt til å gi meg i yrkeslivet ennå. Men den dagen det skjer? Kanskje jeg starter opp pensjonistpartiet lokalt. Jeg har tenkt på det før; dette med å engasjere meg politisk. Jeg har latt det være, fordi jeg ikke har villet koble det til min bedrift. Men det frister, jeg er ikke den som setter meg ned med strikketøyet, sier hun til avisen.

Se også ”En reddende engel” fra 2015

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt