NHO Service og Handel

Innhold

Retningslinjer for gjenåpning av buffet

Nyhet, Drift og Service, HMS, Kantine

Publisert

buffet

Fra og med 15. juli gjelder nye retningslinjer for buffet fra Folkehelseinstituttet.

Se reglene her

I hovedsak dreier retningslinjene seg om å følge, minne om og håndheve de generelle smittevernrutinene om at syke ansatte og gjester skal holde seg hjemme, alle må holde god avstand, god håndhygiene, god hoste- og nysehygiene i tillegg til at de ansatte må kunne følge med på serveringen og etterlevelsen av smittevernsrutinene.

Felles kontaktpunkt bør reduseres og serveringsstedet bør sørge for hyppig rengjøring av felles kontaktpunkter.

Folkehelseinstituttet skriver: Hver virksomhet bør gjennomføre egne risikovurderinger om kritiske punkter ved inngangspartiet, i lokalet rundt buffeten, gjennom hele måltidet og utarbeide lokale rutiner basert på disse, for eksempel om bevegelsesmønstre rundt buffeten.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt