AB Solutions blir Ability

Publisert

Fra 1. oktober 2021 skifter vårt medlem AB Solutions navn. Det nye navnet Ability peker mot medarbeidere som har kompetanse til å levere det meste innen Facility Management.

– Endelig skjer det! Vi kler oss i en splitter ny drakt med ny logo, sier daglig leder Frode Standahl. 

Det betyr også ny nettside og ny profilering på arbeidsklær og biler. Det har vært jobbet med å endre navn og profil det siste året. Den nye profilen gjelder fra 1. oktober.

– Ingen skal være tvil om hvem vi er, og hva vi gjør. Kundene som besøker nettsiden, ser bilene og møter våre dyktige medarbeidere ute på jobb, skal med en gang se at dette er Ability.

#205
Nytt navn

Ability betyr å ha evner og kompetanse. Og evne til å fornye seg gjennom innovasjon.

– For det første er det et klingende navn som er lett å huske. For det andre handler det om å fortelle med en gang at vi har både evner og kompetanse til å gjennomføre de oppdragene vi får, sier han.

Samfunnskritiske oppgaver

Ability leverer komplette driftstjenester og strategisk rådgivning - Facility Management - innen renhold, kantine, hotell og eiendomsdrift. I tillegg skaper og drifter Ability alle typer uteareal.

– Vi har vært gjennom en spesiell periode med pandemi og strenge smitteverntiltak som har lagt føringer for hele samfunnet.  Ability har vært med å begrense pandemiens skadevirkninger gjennom å forebygge smitte, sier Standahl og legger til:

– Jeg er utrolig stolt over alle våre medarbeidere som har stått i første linje for å holde det rent og sterilt på sykehus, sykehjem og andre steder der mennesker er spesielt sårbare overfor koronaviruset.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt