Ny svensk-norsk skadesaneringsbedrift

Nyhet, Drift og Service, Skadesanering

Publisert

frøyland bygg plakat

Oleter Group og Frøiland Bygg Skade AS danner et nytt svensk-norsk konsern innen skadeservice.

#205

Med felles verdigrunnlag, kultur og fokus på å utvikle bærekraftige løsninger, fører oppkjøpet sammen to av Nordens ledende virksomheter innen skadeservice.

- Det er veldig spennende at vi nå tar steget inn i et partnerskap med Frøiland Bygg Skade og over Sveriges grenser. Vi kommer til å oppnå viktige synergieffekter gjennom våre strategiske fokusområder bærekraft og digitalisering, hvilket vi deler med våre norske kolleger. Vi ligger begge langt fremme i bransjen innen disse områdene og kan nå sammen få enda mer kraft bak vårt utviklingsarbeid. Vi ser at det samarbeidet vi nå begynner på kommer til å bli en drivkraft for å ta våre løsninger og bransjen videre i riktig retning, sier Ola Spetz, VD og Koncernchef Oleter Group AB.

-Vår utvikling i Norge de siste fem årene har vært en utrolig reise og fantastisk å være en del av. At vi nå tar steget inn i et partnerskap med Oleter Group åpner nye store muligheter for å fortsette den veksten vi har hatt. Selskapene kompletterer hverandre på en uovertruffen måte. Jeg vil understreke og fremheve kulturen som avgjørende: lagspillet, det lokale eierskapet til kunden og kvaliteten i det som leveres satt i system. Stolte medarbeiderne som leverer hver dag er vår største verdi. Uten tvil vil vår felles kapasitet og kompetanse kunne tilføre kundene våre merverdi i de krevende situasjonene som klima og miljø gir oss fremover” sier Pål Nygaard, Administrerende direktør i Frøiland Bygg Skade AS.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt