Toma har inngått en fem-års kontrakt med Eiendomsspar om levering av FM-tjenester i Urtekvartalet

Nyhet

Publisert

Urtekvartalet med beliggenhet mellom Oslo S og Grünerløkka, består av tre bygg som til sammen har et areal på 45.000 M2 BTA. Illustrasjon: A-LAB

Urtekvartalet rehabiliteres fra en fabrikk til en god sosial møteplass med et rikt og spennende mat- og servicetilbud. Her skal Toma levere tjenester til fabrikken med fokus på økologiske matvarer og bærekraftig matproduksjon.

I første omgang skal Toma levere tjenester til Fabrikken, et bygg som er utleid til Høyskolen Kristiania, og som vil ha cirka 2.000 studenter fra høsten 2021. I Fabrikken skal de levere personalrestaurant, kaffebar, eiendomsdrift, renhold på fellesarealer, i tillegg til å tilrettelegge for arrangementer. Leietakere vil også kunne benytte Toma-appen, som en enkel og effektiv betalingsløsning i både kantinen og kaffebaren.

– Vi er superstolte og ydmyke for tilliten Eiendomsspar har gitt oss med denne avtalen. Eiendomsspar har virkelig imponert meg i prosessen og vi gleder oss til et godt samarbeid. Vi har samarbeidet godt med gårdeier og leietaker i utviklingsfasen, så jeg er sikker på at konseptet vil treffe markedet godt, sier Stian Løken Blom, konserndirektør Salg & Marked hos Toma.

Miljøperspektiv

Fabrikken rehabiliteres fra et eksisterende bygg, noe som er svært gunstig fra et miljøperspektiv. Som en del av fokuset på bærekraft og urbant landbruk, vil det være urtehager på taket av bygget som Høyskolen drifter. Toma sin personalrestaurant vil igjen bruke disse urtene i sine retter. Fabrikken skal være et dynamisk studiested for Høyskolen Kristiania. Studenter skal trives i energiske og åpne miljøer, med røft interiør og en klar bærekraftig profil.

– Vi ser at arbeidstakere og studenter gleder seg til å ta i bruk byggene igjen etter pandemien. Kontorbygg vil bli en enda viktigere sosial møteplass etter pandemien, så vi er klare til å levere slik at servicenivået i Fabrikken blir på et høyt nivå, forteller Stian entusiastisk.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!