Vellykket pilot i byggdrift og eiendomsservice

Nyhet, Drift og Service

Publisert

Rektor Kirsti Andresen, Fagskolen Oslo og bransjedirektør Jorulf Brøvig Silde, NHO Service og Handel åpnet piloten for byggdrift og eiendomsservice.

Pilot er nå gjennomført med 15 deltagere i et nytt utdanningstilbud for ledere innne byggdrift og eiendomsservice ved Fagskolen i Oslo.

- Fagskolen Oslo er bransjenes fremste samarbeidspartner for å omsette bedriftenes kompetansebehov til utdanningstilbud. Planen er studiestart høsten 2022, sa rektor Kirsti Andresen, Fagskolen Oslo ved åpning av piloten.

#205

Eiendomssjef Tore Dahlin Jacobsen i Toma Eiendomsdrift AS.

NHO Service og Handel har tatt initiativ til satsingen innenfor byggdrift og eiendomsservice  i samarbeid med Norsk Arbeidsmandsforbund. De som gjennomførte piloten i byggdrift og eiendomsservice var driftsledere, driftssjefer, teamledere, eiendomssjefer og driftspersonell. Totalmarkedet for byggdrift omfatter en omsetning på over 7 milliarder og mer enn 20 000 ansatte.

- Dette er en bransje som forvalter og utvikler store verdier. Derfor er utvikling og styrking av mellomlederne viktig for bedriftene i bransjen», sa bransjedirektør Jorulf Brøvig Silde, NHO Service og Handel, ved åpning av piloten for byggdrift og eiendomsservice.

Høsten 2021 gjennomfører Fagskolen Oslo piloter som går over tre dager for hver av de tre spesialiseringene kantine og servering, renhold og byggdrift og eiendomsservice.

#205

Kurth A. Bakken, driftssjef for ABB kontrakten, Coor Service Management AS.

- Vi jobber med eiendomsdrift på mange ulike lokasjoner, og gjennomfører oppdrag over hele Østlandet. Piloten er spennende, og mellomlederutdanningen som skal i gang neste år gir mulighet til å kompetanseutvikling for sentrale medarbeidere», sier eiendomssjef Tore Dahlin Jacobsen i Toma Eiendomsdrift AS

- Det er viktig at flere i min organisasjon får mulighet til å delta på studiet når det starter neste år. Vi må styrke mellomlederkompetansen», sier Kurth A. Bakken, driftssjef for ABB kontrakten i Coor Service Management AS.

Mellomlederutdanningen for drift og servicebransjene er et samarbeid mellom Fagskolen Oslo, NHO Service og Handel, Norsk Arbeidsmandsforbund (NAF) og Etterstad Videregående Skole. Mellomlederutdanningen vil starte høsten 2022 og gi 30 studiepoeng.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt