-IKEAs tydelige bærekraftfokus er viktig for oss

Kontrakten omfatter alle IKEAs varehus, samt alle lager og kontorer i Norge, med et samlet bruttoareal på rundt 250.000 kvm.

- IKEAs tydelige bærekraftfokus, sosialt og innen miljø, passer godt med vårt eget og vil være en viktig grunnmur i leveransen, sier Nikolai Utheim, administrerende direktør i Coor Norge som har vunnet en stor kontrakt med IKEA.

Coor blir IKEAs nye serviceleverandør i Norge for Soft Facility Management-tjenester. Kontrakten har en varighet på fire år, med mulighet for to års forlengelse.

- Vi er glade for at IKEA har vist oss denne tilliten, sier Nikolai Utheim.

I tillegg til høye ambisjoner innen sosial bærekraft og klima, har det vært viktig for IKEA å velge en leverandør som deler deres fokus på gode kundeopplevelser.

Langsiktig partnerskap

-Coor deler IKEAs verdier for People & Planet. Gjennom et langsiktig partnerskap skal vi sikre at vi jobber mot å redusere kostnader og øke effektiviteten på tvers av alle våre enheter, sier Henning Schmidt, District Facility Manager i IKEA Norge.

Leveransen har oppstart 1. juni 2023 og inkluderer tjenester som renhold, utomhustjenester, vaskeri og skadedyrbekjempelse, i tillegg til tjenester relatert til detaljhandel og servicetjenester i IKEAs restauranter. Kontrakten omfatter alle IKEAs varehus, samt alle lager og kontorer i Norge, med et samlet bruttoareal på rundt 250 000 kvm.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt