-IKEAs tydelige bærekraftfokus er viktig for oss

Kontrakten omfatter alle IKEAs varehus, samt alle lager og kontorer i Norge, med et samlet bruttoareal på rundt 250.000 kvm.

- IKEAs tydelige bærekraftfokus, sosialt og innen miljø, passer godt med vårt eget og vil være en viktig grunnmur i leveransen, sier Nikolai Utheim, administrerende direktør i Coor Norge som har vunnet en stor kontrakt med IKEA.

Coor blir IKEAs nye serviceleverandør i Norge for Soft Facility Management-tjenester. Kontrakten har en varighet på fire år, med mulighet for to års forlengelse.

- Vi er glade for at IKEA har vist oss denne tilliten, sier Nikolai Utheim.

I tillegg til høye ambisjoner innen sosial bærekraft og klima, har det vært viktig for IKEA å velge en leverandør som deler deres fokus på gode kundeopplevelser.

Langsiktig partnerskap

-Coor deler IKEAs verdier for People & Planet. Gjennom et langsiktig partnerskap skal vi sikre at vi jobber mot å redusere kostnader og øke effektiviteten på tvers av alle våre enheter, sier Henning Schmidt, District Facility Manager i IKEA Norge.

Leveransen har oppstart 1. juni 2023 og inkluderer tjenester som renhold, utomhustjenester, vaskeri og skadedyrbekjempelse, i tillegg til tjenester relatert til detaljhandel og servicetjenester i IKEAs restauranter. Kontrakten omfatter alle IKEAs varehus, samt alle lager og kontorer i Norge, med et samlet bruttoareal på rundt 250 000 kvm.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?