-Jeg brenner for å øke kunnskapen om mulighetene som finnes i Drift og Service

Publisert

Portrett av kvinne med mikrofon

Hege Wilsbeck er ny styreleder i drift og service. Foto: Trond Erik Hillestad (Renholdsnytt)

- Generelt brenner jeg for å øke kunnskapen om mulighetene som finnes i Drift og Service, sier Hege Wilsbeck fra Insider Facility Solutions. Hun er ny styreleder i bransjeforeningen Drift og Service i NHO Service og Handel.

-Bærekraft og teknologi er høyt på agendaen for dagens styre, både hvordan integrere og nyttiggjøre innovasjon innen teknologi og AI, og den spennende utviklingen som skjer med robotisering av tjenester, sier Wilsbeck.

Hun er opptatt av å sikre at bransjen har gode rammevilkår. Økt kompetanse og kjennskap til bransjen i alle aktuelle fora, er viktige stikkord. Det samme er økt kompetanse, karrieremuligheter og rekruttering til bransjene.

- Generelt brenner jeg for å øke kunnskapen om mulighetene som finnes i Drift og Service, bygge et godt omdømme og kompetanseheving, slik at vi tiltrekker oss nødvendig arbeidskraft og rekruttering av unge talenter, sier Hege Wilsbeck.

-For mange bedrifter er det også viktig at vi følger opp og bidrar der det er mulig for å åpne det offentlige markedet. Vi må bidra til riktig og nødvendig kompetanse blant offentlige innkjøpere og bruk av Norgesmodellen, sier hun.

Styret i Drift og Service

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt