Driver du Norges sunneste kantine?

Publisert

Bli med i konkurransen som kårer Norges beste tilbud av sunn mat som serveres i kantiner. Eller kanskje du vil delta i NM Sunn Mat i farta (tidligere NM i Sunn Fastfood)?

Opplysningskontoret for frukt og grønt arrangerer konkurransene «NM Sunn mat i farta» og «NM Sunn mat i kantina» sammen med Baker og konditorbransjens landsforening, Sjømat Norge og Norges frukt og grønnsaksgrossisters forbund.

NM Sunn Mat i Kantina  

NM Sunn Mat i Kantina  ble arrangert for første gang i 2022 med stor suksess. Vårt medlem ISS Facility Service stakk av med «Kjedeprisen» og Staalgarden i Trondheim fikk 1 plass.

Konkurransen kårer Norges beste tilbud av sunn mat med #MerAv råvarer som selges og serveres i kantiner. I konkurransen gjelder det å tilby en kombinasjon av varegruppene grove kornprodukter, sjømat og frukt/grønt i kantinetilbudet i fire uker i løpet av konkurranseperioden (uke 34-42). Merk at dette er 4 valgfrie uker innen perioden, kantinene trenger med andre ord ikke å være i gang før uke 38, men det er altså mulig å starte fra uke 34..

NM Sunn Mat i farta

Konkurransens formål er å gi ett dytt til alle som serverer mat i farta løsninger til å servere litt mer av det som myndighetene anbefaler at forbrukerne bør spise mer av, altså sjømat, frukt og grønt og grove kornprodukter ref. intensjonsavtalen for et sunnere kosthold. Konkurransen ble arrangert for første gang i 2022 og videreføres nå i 2023 men med en litt annen innretning som gjør det lett å delta. I år vil hovedfokuset være å få ideer til gode løsninger og vi ønsker innspille fra ansatte til gode sunne ogskrifter/proidukter som ville solgt godt på deres arbeidsplass.

Mer om i NM Sunn Mat i farta

Fjorårets vinner:

Mann

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt