Polygon kjøper Skadegruppen

Publisert

#205

Kai Andersen leder Polygon.

Polygon AS har i dag signert avtale om kjøp av Skadegruppen AS, et datterselskap av Coor Service Management.

Gjennom dette oppkjøpet vil Polygon AS tilføres mer enn 200 dyktige medarbeidere og en årlig omsetning på ca. NOK 250 mio. Både kjøper og selger er medlem av NHO Service.

“Vi ser frem til å kunne ønske mer enn 200 nye dyktige og erfarne kollegaer fra Skadegruppen velkommen til Polygon. Vi får gjennom dette oppkjøpet en fantastisk mulighet til å styrke vårt nettverk og våre regionale organisasjoner slik at vi i fremtiden kan tilby enda bedre tjenester og løsninger for våre kunder”, sier Kai Andersen, Country President for Polygon AS.
Skadegruppen er et vel ansett selskap på det norske markedet. Gjennom dette oppkjøpet styrker Polygon sin markedsposisjon innen leveranser av skadebegrensende tjenester og gjenoppbygging etter skade i Norge.
“Vi er svært fornøyd med å bli en del av Polygon gruppen. Med Polygon sin internasjonale organisasjon så styrker vi nå vår mulighet til å tilby våre kunder en lokal tilstedeværelse og global ekspertise”, sier Trond Svenskerud, Daglig leder for Skadegruppen AS.
Kjøpet er underlagt en godkjennelse fra Konkurransetilsynet, og vi forventer således at transaksjonen formelt gjennomføres i løpet 4 kvartal 2017.