Årets butikk er god på motivasjon

Nyhet, Handel

Publisert

Prisvinnere

Fra venstre Jan Frode (adm. dir i REMA Franchise), Jonny Mork (kjøpmann i Ulsteinvik) og Ole Robert Reitan (toppsjef og eier).

REMA 1000 Ulsteinvik på Sunnmøre er kåret til Årets Butikk under kjedens årlige riksmøte sist helg.

- Dette er så stort. Jeg er veldig takknemlig. Tusen takk til familien hjemme og laget på Ulsteinvik, dette er helt fantastisk, sier Jonny Mork, Kjøpmann ved REMA 1000 Ulsteinvik. Han har vært kjøpmann i over 21 år og har drevet butikken i Ulsteinvik siden 2007.

-Årets vinner har levert gode resultater og har en egen evne til å motivere de ansatte til å gi det lille ekstra til kundene. Det er bare å ta av seg hatten og hylle Jonny som den fantastisk dyktige Kjøpmannen han er, sier Jan Frode, administrerende direktør i REMA Franchise.

Det var en rørt og stolt kjøpmann som entret scenen lørdag kveld, til stående applaus. Der ble han møtt med blomster og heder. Mer om saken

REMA Etablering Vest ble kåret til Årets Etablerer

Eiendomsutvikling er viktig for Rema og hvert år kåres den beste etablereren. Vinner ble REMA Etablering Vest.

Dette er en region som samarbeider godt med region og kjøpmenn, og leverer gode resultater for fjoråret.
- Lite gleder meg mer enn å kåre denne personen til årets etablerer. Gratulerer, Eirik Fuglum og region Vest, sier Tom Kristiansen, adm. dir. i REMA Etablering Norge. Mer her

Prisvinnere

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!