Hun er første gründer-medlemmet i NHO Service og Handel

Publisert

#205

FØRST: Alexandra Verdu-Isachsen var raskt ute med å sikre seg medlemskap i NHO Gründer.

3. februar åpnet Alexandra Verdu-Isachsen dørene til Landhandleriet. Etter kort tid forsto hun at hun trengte litt ekstra hjelp.

NHO har nå åpnet for at grunderbedrifter i etableringsfasen kan bli medlemmer i en landsforening og i NHO for kun 2.000 kroner i året. Onsdag ble ordningen lansert, og Alexandra Verdu-Isachsen - som driver Landhandleriet - var den første som ble en del av NHO Gründer i NHO Service og Handel.

Trygghetsfølelse

- NHO Gründer er en trygghetsfølelse for meg. Når det kommer til lover og regler, så går teppet litt ned foran øynene mine. Men jeg vil jo gjøre ting riktig. I tillegg ønsker jeg et fellesskap hvor man kan dele kunnskap med andre som kanskje har lignende erfaringer som en selv. NHO Gründer er betryggende og man føler seg sterkere, sier hun.

Verdu-Isachsen er utdannet ernæringsterapaut og har lenge hatt en drøm om å starte opp en egen bedrift med fokus på bærekraftig mat.

Vil spre kunnskap

I februar 2018 ble drømmen endelig oppfylt og Landhandleriet - som er en dagligvare med fokus på miljø, klima, dyrevelferd og kvalitetsmat - ble en realitet.

- Mottakelsen av butikken har vært utrolig positiv, sier hun. 

- Jeg ønsker å spre kunnskap og vise hvor viktig mat er og hvor viktig det er å vite hvor den kommer fra. Man må stille krav som forbruker, legger hun til.

Driver du en bedrift som er i driftsår 0,1 eller 2, og har under syv millioner kroner i årlig omsetning? Da kan du bli medlem av NHO Gründer. Da vil rådgivere og fagpersoner i landsforeninger være tilgjengelige for deg, du vil få gode rabatterte avtaler innenfor blant annet pensjon, forsikring og advokathjelp, og tilgang til alt innhold i vår digitale arbeidsgiverportal Arbinn.no – som du vil få hjelp til å drive din bedrift gjennom maler, kontrakter, svar på spørsmål om jus og HMS.

Les mer om NHO Gründer her

Alexandra Verdu-Isachsen (til venstre) og Hanna Bredesen, inkluderingskontakt i Follo Futura.

Allerede uken etter at Landhandleriet ble en del av NHO Gründer, skrev Verdu-Isachsen også under Ringer i Vannet-kontrakt. 

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!