Kåret til årets veiviser: - En av de få som har satset utenfor Norge

Publisert

#205

HYLLES: Til stor jubel fra salen fikk Einar Øgrey Brandsdal prisen som «Årets veiviser». Foto: Jonas Mathiassen/Bring.

Einar Øgrey Brandsdal, som blant annet eier Blivakker.no og Netthandelen.no, inspirerer og bidrar til utvikling av norsk netthandel. Det slår LOAD.18-juryen fast. Nå er han kåret til årets veiviser.

Hvert år kårer Bring Norges beste nettbutikker under LOAD.18 – den største netthandelskonferansen i Norge. En uavhengig jury bestående av eksperter innen e-handel kårer en vinner i kategoriene «Årets nettbutikk», «Årets stjerneskudd» og «Årets veiviser». Sistnevnte var det Einar Øgrey Brandsdal som sikret seg.

- Han er opptatt av kontinuerlig utvikling ved å prøve og feile - og er alltid villig til å dele innsikten med andre i bransjen. Han er en ekte kremmer og en av de få som har satset utenfor Norge, også dette med suksess, sier juryen juryen.

Årets veiviser deles ut til en nettbutikk eller en person som inspirerer og bidrar til utvikling av norsk netthandel. Juryen roser Brandsdal for å ha vist stort mot, at han har satset og gått egne veier.

Prisen «Årets nettbutikk» gikk til Zalando.no og «Årets stjerneskudd» gikk til Urban.

Her kan du lese mer om prisutdelingen.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!