Svært gode tilbakemeldinger på Trendkonferansen: - Jeg gleder meg til neste år

Nyhet, Handel

Publisert

#205

ENGASJERT: Louise Byg Kongsholm, administrerende direktør i PEJ Gruppen Danmark, på scenen under Trendkonferansen i år.

Trendkonferanse 2018 glimtet til med flere kjente foredragsholder som tok opp trender som beveger seg i næringslivet. Det falt virkelig i smak hos deltakerne.

I juni arrangerte NHO Service og Handel Trendkonferanse 2018, som har fokus på hvilke trender som beveger seg i næringslivet og hva som er fremtidens kompetanse, med påfølgende hagefest ved Næringslivets Hus.

LES OGSÅ: Nyheten sprakk under Trendkonferansen: Blir første nettbutikk i Norge med Apple Pay

På plakaten sto foredragsholdere som Louise Byg Kongsholm, administrerende direktør i PEJ Gruppen Danmark, Åge Skinstad, brand director i Swix, Sigurd H. Sørensen i Retail Energy og Retail Consult mfl.

I etterkant av konferansen, ble det gjennomført en evaluering. Her kommer det fram at deltakerne er svært fornøyde med foredragsholderne og innholdet. Deltakerne har blant annet gitt en tilbakemelding, på en skala fra 1-6, der 1 er svært misfornøyd og 6 er svært fornøyd, på hva de syns om samtlige innlegg på konferansen. Her er blir samtlige innlegg evaluert til rundt 5 på skalaen.

- Høy kvalitet

Deltakerne kunne i tillegg komme med ytterligere kommentarer til innleggene, hagefesten og den praktiske gjennomføringen. Her er det også svært positive tilbakemeldinger.

- Jeg syns det var svært høy kvalitet på innleggene og mye aktuelt stoff. Jeg er superfornøyd og gleder meg til neste, skriver en person under ytterligere kommentarer til innleggene.

- Bra sammensatt og godt tilpasset lengde på foredragene som ga god oversikt. Veldig bra og på riktig tid av året, skriver en annen.

- Energiske innleggsholdere med mye viktig informasjon, som man kunne ta med seg rett tilbake til arbeidsplassen, skriver en person som svar på hva som var det beste med konferansen.

Skal bli enda bedre til neste år

Geir Bache-Mathiesen, fagsjef for Handel i NHO Service og Handel, er godt fornøyd med tilbakemeldingene.

- Trendkonferansen i år var kjempebra. Jeg syns vi fikk inn svært gode foredragsholdere som tok opp viktige temaer. Vi gjennomførte en pilot, så til neste år skal konferansen bli enda større og enda bedre, sier Bache-Mathiesen.

Se video fra årets Trendkonferanse her: 

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!