Forbereder lokale forhandlinger

Nyhet, Lønn og tariff, Handel

Publisert

Bache-Mathiesen Ladim Schjerpen Gudbrandsen.

Fra venstre: Leif Bache-Mathiesen, Hilde Ladim Schjerpen og Trond A. Gudbrandsen.

Erling Espolin Johnson og våre andre advokater har nå travle dager med å bistå medlemmer som forbereder seg til årets lønnsoppgjør. I dag var det besøk hos Synsam Norge.

#205

Advokat Erling Espolin Johnson

Erling Espolin Johnson besøkte Synsam Norge og møtte Trond A. Gudbrandsen (adm. dir) og Hilde Ladim Schjerpen (talent management manager), som nå forberede lokale lønnsforhandlinger i kjeden. Synsam er Nordens ledende optikerkjede med rundt 100 butikker i Norge og 500 i Norden.

NHO Service og Handel bistår våre medlemmer i forberedelsene slik at de gjennomfører prosessen riktig både i forhold til tillitsvalgte og ansatte uavhengig om bedriften er tariffbundet eller ikke.

-God personalledelse handler om kunnskapsbygging. Vi ønsker å være en god partner for Synsam og andre medlemmer, sier Leif Bache-Mathiesen, bransjedirektør handel.

Medlemsservice

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!