Netthandel vokser i NHO Service og Handel

Publisert

to personer

Lars Andreas Grønningsæter Aglen er daglig leder av Milrab.no og Linda Vist er direktør for handel i NHO Service og Handel.

Netthandel vokser i NHO Service og Handel. Et eksempel er Milrab.no som er nytt medlem. Bedriften driver netthandel og leverer taktisk utstyr til politi, forsvar og det kommersielle markedet, omsetter for 150 millioner kroner og har 80 ansatte i Oslo-området.

Milrab driver først og fremst med outdoor og treningsprodukter med taktiske funksjoner.

Netthandelen er kåret til Folkets Favoritt/årets logistikk opplevelse av Bring. Den var finalist til årets nettbutikk i 2019. Bedriften er ISO sertifisert innen kvalitet og miljø og er meget samfunnsengasjert. Strategien er basert på at all verdiskapning skal være bærekraftig.

-Vår målsetning er å lage en nettbutikk vi selv ønsker å handle fra. Viktig er rask logistikk, god informasjonsflyt og rause returordninger. Det har gitt resultater i form av flere priser og gode kundeanmeldelser, og er noe vi er veldig stolte av, sier daglig leder Lars Andreas Grønningsæter Aglen.

Da koronakrisen rammet i mars hadde bedriften akkurat flyttet inn i nye lokaler på Karl Johan i Oslo som siden nesten ikke har vært i bruk, men ved hjelp av hjemmekontor klarer bedriften seg likevel bra. Pandemien har gitt netthandel et stort oppsving.

Netthandel vokser også i NHO Service og Handel

- Vi starter derfor med et nettverk for netthandel som flere har etterspurt. Det første møte blir trolig og naturlig nok digitalt i september, forteller Linda Vist, direktør for handel i NHO Service og Handel.

kvinne

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt