Thon utsetter husleie for butikker etter coronakrise

Nyhet, Handel, Frisør og velvære

Publisert

#205

Et av Olav Thons kjøpesenter, Amfi Madla i Stavanger. (Foto: Olav Thon)

Thon utsetter husleie for butikker rammet av koronakrisen. - Et lite skritt i riktig retnig, sier Anne Mari Halsan, direktør i NFVB.

-Dette er en liten håndsrekning og et skritt i riktig retning. Vi håper Olav Thon og andre kjøpesentre er villige til å strekke seg lengre, sier Anne Mari Halsan, direktør i NFVB.

– Olav Thon Gruppen opplever situasjonen rundt korona-krisen som dramatisk for norsk varehandel. Omsetningen for mange av våre leietakere er nærmest over natten blitt borte, sier visekonsernsjef i Olav Thon Gruppen, Ole-Christian Hallerud i en pressemelding.

Thon Gruppen sier at coronakrisen påvirker butikkene i selskapets norske kjøpesentre og eiendommer, og at selskapet ønsker å hjelpe dem til å unngå konkurs.
– Olav Thon Gruppen har i dag besluttet å gi betalingsutsettelse til alle våre serveringssteder og butikkleietakere i Norge som er rammet av likviditetsproblemer som følge av coronakrisen, sier Hallerud.
– For øvrig har vi løpende dialog med enkeltleietakere for å finne individuelle løsninger for de som står i fare for å gå konkurs, legger han til.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt