-Å gjøre arbeidsdagene bedre for andre er inspirerende

Nyhet, Handel

Publisert

Kosma Plakou har vokst med oppgavene i nettkjempen Oda.

Kosma Plakou kom fra Hellas til Norge for 6 år siden. I lommen hadde han en bachelorgrad i landbruksprodukter, markedsføring og kvalitetskontroll. Etter et år oppdaget han at vårt medlem Oda er en spennende karrierevei.

Oda (tidligere kolonial.no) var i startfasen og bød på mange muligheter. Kosma startet som plukker, en som henter varer. Han var nysgjerrig og lærevillig og fikk stadig nye oppgaver. Han flyttet rundt i Oda etter som nye muligheter dukket opp.

- Jeg lærte hvordan driften hang sammen. Hvis noe går galt i en avdeling, får det følgefeil i en annen avdeling i verdikjeden. Jeg fikk interesse for å jobbe med kontinuerlige forbedringer i Prosessutviklingsteamet (PDT), forteller Kosma. Han benytter LEAN-verktøy og metoder som gjør det lettere for operatørene å gjøre den beste jobben de kan utfra sine kunnskaper og den teknologien de har til rådighet. Dette bidrar til å optimalisere leveransen til kundene.

Å gjøre arbeidsdagene bedre for andre er inspirerende

- Det å kunne og hjelpe andre med å gjøre arbeidsdagene bedre er en inspirerende jobb å ha, sier Kosma.

-  Oda gir meg muligheter for å være kreativ og tenke utenfor boksen. Det viktigste er å huske: Mislykkes du, lærer du. Ikke vær redd for å prøve nye ting. Hvis du ikke prøver, vil du aldri lære av dine feil og bli bedre enn det du er i dag. Jeg fokuserer på multitasking, teamarbeid og hvordan man forbedrer organiseringen. Det er motiverende å lære nye ting og kunne hjelpe teamet mitt til å nå målene vi setter oss. Å jobbe med LEAN hver dag utvikler meg personlig. Jeg er veldig takknemlig for mulighetene jeg har fått ved å jobbe for Oda, slutter Kosma.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt