7-Eleven Market med dagligvarer til REMA 1000-priser

Nyhet, Handel

Publisert

to kjøpmenn på Frogner

– Vi har bygd en fin og romslig butikk, hvor du finner alt du trenger døgnet rundt, sier Tonje og Alvaro Hernandez Rivas, kjøpmennene i den den nye butikken i Frognerveien i Oslo. (Foto: Øyvind Breivik/Reitan Retail).

Vårt medlem Reitan Retail lanserer nå det nye konseptet 7-Eleven Market som tilbyr et bredt utvalg daglivareprodukter til faste lave priser til folk i farta.

- Dette er det første konseptet hvor vi forbrukere får tilgang til både de mest vanlige dagligvarene til en konkurransedyktig pris i tillegg til convenience-varene. Der du trenger det og når du trenger det. Dette blir svært spennende å følge fremover. Det løfter standarden for folk i farten, sier Linda Vist, direktør for handel i NHO Service og Handel.

Ny butikk på Frogner

Først ute er en ny butikk i Frognerveien i Oslo. Dette er et hybridkonsept som kombinerer det beste fra dagligvare og convenience, i tråd med forventinger fra den urbane, bevisste kunden. Butikken er resultatet av et offensivt samarbeid mellom de ulike konseptene i Reitan Retail.

–Jeg er stolt av å kunne lansere et helt nytt konsept i Reitan Retail-familien – lavpris for folk i farta. 7-Eleven Market er et godt eksempel på hvordan vi forsterker og fornyer konseptene våre for å dekke flere kundebehov og skape enda bedre kundeopplevelser, sier CEO i Reitan Retail, Ole Robert Reitan i en pressemelding.

Prisløfte til kundene 

7-Eleven Market tilbyr etutvalg av dagligvarer til lavpris, ferske bakevarer, drikke, frukt og grønnsaker, samt enkle og sunne måltidsløsninger. Prisløfte til kundene er å matche prisen på de topp 100 mest solgte produktene i dagligvarekategorien. Disse varene vil kundene få til samme lave priser på 7-Eleven Market som på REMA 1000.

–Med 7-Eleven Market utforsker og utfordrer vi fremtidens convenience-konsept i vårt eget "living lab". Vi skal gjøre kundenes hverdag litt enklere, og gjøre det enkelt å ta gode valg i en travel hverdag, både når det gjelder pris, bærekraft og sunne alternativer, sier Mariette Kristenson, adm. dir. i Reitan Convenience. 

Offisiell åpning

Den første 7-Eleven Market-butikken ble åpnet i Frognerveien den 1. november.

Her ser kjøpmennene Tonje og Alvaro Hernandez Rivas frem til å høre tilbakemeldingene fra de lokale kundene, og er spent på mottakelsen av både vareutvalg og konsept.  

– Vi gleder oss til å møte kundene våre igjen! Street food, økologiske oster, spennende smoothies og juicer og veganske alternativer er bare noe av det vi vil fylle den nye butikken med, sier Tonje og Alvaro.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt