Clas Ohlson i ny drakt

Nyhet, Handel

Publisert

nytt design

Vårt medlem Clas Ohlsons lanserer i dag sin nye visuelle identitet med nye farger og grafiske elementer, som har en tydelig kobling til selskapets historie. Den visuelle identiteten et viktig steg i Clas Ohlsons endringsreise.

- I over hundre år har vi utviklet og endret oss. Clas Ohlson startet som et sykkelverksted som utviklet seg til et fremgangsrikt postordreselskap, for så å bli en butikkjede og moderne jernvarehandel. I dag er vi et selskap som forbedrer og forenkler hverdagen i våre kunders hjem med relevante produkter og løsninger. Dette gjør vi i våre butikker, online eller hjemme hos kunden. Vår endringsreise skal også avspeiles i vårt uttrykk, sier CEO Kristofer Tonström i en pressemelding.

Fellesnevner for den nye identiteten er enkelhet og tydelighet med få farger, nytt typesnitt og en distinkt logo.

- Med den nye identiteten blir vi mer synlige. Det blir lett å kjenne igjen et Clas Ohlson produkt eller en Clas Ohlson-butikk, fortsetter Kristofer Tonström.

Arbeidet med å lansere identiteten startet allerede i vinter da nyåpnede butikker fikk nye fasadeskilt, men nå skjer den offisielle lanseringen med oppdatert utseende i digitale kanaler og markedsføring. Den ny identitet fases inn stegvis for at det skal være mest miljøvennlig. Det innebærer at nye fasadeskilt, ny butikkinnredning og ny produktemballasje fases inn over flere år.

Inspirasjonen til den nye logoen er hentet fra Clas Ohlsons hovedkontor i Insjön i Sverige, der en tidligere variant har hengt på fasaden siden 1972.

-Det kjennes bra å hedre vår historie samtidig som vi hele tiden videreutvikler oss. Jeg ser virkelig frem til å fortsette reisen vi er på, hvor i skal fortsette å løse utfordringer i våre kunders hjem. Vi skal bare bli enda bedre og tydeligere ut mot kunden., sier Kristofer Tonström.

Om Clas Ohlson

Clas Ohlson er en internasjonal retailkjede i kraftig vekst. Selskapet har ca. 5000 ansatte fordelt på hovedkontor og over 230 butikker i Sverige, Norge, Finland, Storbritannia og Kina. I tillegg til over 92 butikker i Norge har Clas Ohlson alle sine ca. 15.000 dingser tilgjengelig i nettbutikk.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt