Julia (22) er en av landets yngste Rema-sjefer

Publisert

Julia Christensen (22) er en av landets yngste Rema-kjøpmenn og har nylig tatt over som sjef på Rema 1000 Røa Næringspark i Oslo. (Foto: Rema 1000).

40 engasjerte mennesker gjennomfører hvert år Talentprogrammet hos vårt medlem Rema 1000. I år var det over 100 søkere. En av dem som fikk plass er Julia Christensen (22). Slik er hun blitt en av landets yngste kjøpmenn og driver nå butikk på Røa i Oslo.

Julia begynte å jobbe i Rema 1000 da hun gikk på ungdomsskolen. Da hjalp hun til med varetellinger og rydding. Da hun var ferdig med videregående begynte hun som fulltidsansatt, og etter kort tid fikk Julia tilbud om stilling som assisterende butikksjef på Bøler i Oslo. I høst tok hun over som kjøpmann på Rema 1000 Røa Næringspark med ti ansatte under seg.

– Jeg har jobbet hardt hver dag, og da muligheten var der så tok jeg den. Jeg har vært utrolig heldig som har hatt et regionkontor som har sett meg og heiet på meg, sier hun til avisa Oslo.

Jeg ønsker å være Røas lokale kjøpmann, og kunne bidra til lokalmiljøet på en positiv måte, sier Julia Christensen. (Foto: Rema 1000).

Et langsiktig mål

- Det har ikke alltid vært et mål å bli kjøpmann. Da jeg var ferdig med videregående ville jeg inn på politihøgskolen, men den gangen var det alderskrav og jeg bestemte meg derfor for å jobbe et år. Da det året hadde gått og jeg skulle søke meg inn på skolen, følte jeg meg ikke klar, og jeg fant ut at jeg ville bli værende i Rema. Det var da jeg satte meg som mål å bli kjøpmann og har jobbet mot det siden, forteller hun til Osloavisen. Mer her

650 har tatt talentprogrammet

Talentprogrammet er Rema 1000 sin egen kjøpmannsskole, og varer i ett skoleår. Siden oppstarten har rundt 650 ansatte i Rema 1000 gjennomført programmet på selskapets senter for kultur og trening på Ladevollen i Trøndelag. I løpet av åtte samlinger får studentene teoretisk og praktisk erfaring innen fagene ledelse, salg, økonomi, digitale verktøy og konseptet Rema 1000. Kjøpmenn og fagsjefer er blant kursholderne. Etter fullført kurs kan studentene enten fortsette på ferden mot sin egen butikk, eller søke seg videre internt i organisasjonen.

- Talentprogrammet er noe av det viktigste vi har i Rema 1000. Det er her vi utvikler gode ledere som skal forvalte en av Norges sterkeste merkevarer i fremtiden, sier Eivind Hilling, kjøpmannstrener hos Rema 1000.

Se også: 229 har tatt fagbrev i Rema 1000. – Det handler om å bygge kompetanse og stolthet

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

kvinne