NHO Service og Handel

Innhold

Kozmos blir Ringo - blir Norges største leketøykjede

Nyhet, Handel

Publisert

#205

Adm. dir. Gro Svendsen og styreleder Dan Helge Bjørneset i Nordic Toy Team i Drammen. FOTO: PRESSEBILDE/NORDIC TOY TEAM

Det drammensdrevne selskapet Nordic Toy Team slår sammen butikkkjedene de driver. Dermed blir det 200 Ringo-butikker i Norge.

Nordic Toy Team i Drammen huser i dag 3 kjeder innen butikkhandel med spill og leker. Det er Kozmos og Ringo i Norge, samt Lekextra i Sverige. Kjedehuset melder nå om endringer i det Norske markedet.

- Vi er i dag rundt 50 Kozmos butikker og 150 Ringo butikker i Norge. Nå er det helt naturlig, og nødvendig å slå sammen til èn kjede og ett merkenavn i Norge. De 46 Lekextra butikkene i Sverige blir ikke påvirket i denne runden, uttaler sier direktør Gro Svendsen i Nordic Toy Team i en pressemelding. Ringobutikker er medlem av NHO Service og Handel.

Kjedene har siden 2017 hatt felles kjedekontor. Forbrukerkatalogene har også vært felles, mens sosiale medier som Facebook og Instagram har vært separate.

- I 2019 kjøpte vi opp 19 BR butikker etter konkursen til Top Toy. Nå er tiden inne for å ta ytterligere et skritt videre. Ikke minst for å dra nytte av stordriftsfordelene i enda større grad enn hva vi gjør i dag, sier Svendsen.

- Ringo- merkenavnet har vært i markedet i snart 40 år og scorer høyt på alle kjennskapstester. Derfor er det naturlig å gå videre med dette, sier Svendsen. Omprofileringen skla være ferdig tidlig på høsten.

- Nå gleder vi oss til å fremstå som èn merkevare og Norges største leketøykjede fra høsten 2021, sier Svendsen.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt