Kozmos blir Ringo - blir Norges største leketøykjede

Publisert

#205

Adm. dir. Gro Svendsen og styreleder Dan Helge Bjørneset i Nordic Toy Team i Drammen. FOTO: PRESSEBILDE/NORDIC TOY TEAM.

Det drammensdrevne selskapet Nordic Toy Team slår sammen butikkkjedene de driver. Dermed blir det 200 Ringo-butikker i Norge.

Nordic Toy Team i Drammen huser i dag 3 kjeder innen butikkhandel med spill og leker. Det er Kozmos og Ringo i Norge, samt Lekextra i Sverige. Kjedehuset melder nå om endringer i det Norske markedet.

- Vi er i dag rundt 50 Kozmos butikker og 150 Ringo butikker i Norge. Nå er det helt naturlig, og nødvendig å slå sammen til èn kjede og ett merkenavn i Norge. De 46 Lekextra butikkene i Sverige blir ikke påvirket i denne runden, uttaler sier direktør Gro Svendsen i Nordic Toy Team i en pressemelding. Ringobutikker er medlem av NHO Service og Handel.

Kjedene har siden 2017 hatt felles kjedekontor. Forbrukerkatalogene har også vært felles, mens sosiale medier som Facebook og Instagram har vært separate.

- I 2019 kjøpte vi opp 19 BR butikker etter konkursen til Top Toy. Nå er tiden inne for å ta ytterligere et skritt videre. Ikke minst for å dra nytte av stordriftsfordelene i enda større grad enn hva vi gjør i dag, sier Svendsen.

- Ringo- merkenavnet har vært i markedet i snart 40 år og scorer høyt på alle kjennskapstester. Derfor er det naturlig å gå videre med dette, sier Svendsen. Omprofileringen skla være ferdig tidlig på høsten.

- Nå gleder vi oss til å fremstå som èn merkevare og Norges største leketøykjede fra høsten 2021, sier Svendsen.

kvinne

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt