NHO Service og Handel

Innhold

Lene Iren Oen blir ny sjef i Clas Ohlson

Nyhet, Handel

Publisert

Oen

Lene Iren Oen har utdannelse fra Handelshøyskolen BI, har vært kommersiell direktør i Komplett AS og dministrerende direktør i Blush AS.

Lene Iren Oen blir ny administrerende direktør for Clas Ohlson i Norge når Stine Trygg-Hauger forlater bedriften 30. april.

Etter ha blitt rekruttert som Commercial Director Norway for to år siden og siden blitt forfremmet til Head of E-commerce for konsernet, kommer Lene Iren Oen nå til å gå inn i selskapets konsernledelse og får ansvar for det norske markedet.

Fokus på ehandel

Konsernsjef og president Kristofer Tonström er fornøyd med at Lene Iren Oen har takket ja til oppdraget:
- Vi har et sterkt fokus på å videreutvikle vår e-handel, og med Lene i konsernledelsen sikrer vi at dette forblir en prioritet i alle våre avgjørelser. Hun vil også tilføre kommersiell kompetanse og innsikt om den norske kunden – hvilket er avgjørende for at vi fremdeles kan fortsette vår suksessfulle reise i dette viktige markedet. Jeg ser veldig frem til å fortsette utviklingen av selskapet sammen med Lene Iren og resten av teamet.

Lene Iren Oen har en akademisk bakgrunn fra Handelshøyskolen BI og har tidligere holdt roller som kommersiell direktør i Komplett AS og som administrerende direktør i Blush AS. Hun startet i konsernledelsen 1. april 2021 og hun vil gå inn som administrerende direktør for Clas Ohlson AS fra 1. mai 2021.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver i Clas Ohlson. Jeg tror sterkt på at vi kan skape enda mer verdi for kundene våre ved å koble e-handel og vårt høyt verdsatte og tilgjengelige butikknettverk tettere sammen. Jeg tror vi bare har sett begynnelsen på morgendagens retail og framtidens kunder kommer ikke til å godta noe annet enn en komplett, sømløs handleopplevelse. Clas Ohlson har en unik mulighet til å bli en enda sterkere aktør innen dette området både i Norge og i våre øvrige hjemmemarkeder, sier Lene Iren Oen.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt