BFSN går inn i NHO Service og Handel

Publisert

Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge (BFSN) blir en del av NHO Service og Handel.

BFSN går inn i NHO Service fra nyttår og får en medarbeider i bransjeforeningen for handel. BFSN har 55 medlemmer. Se oversikt her

BFSN er en landsomfattende organisasjon, eid og finansiert av medlemsbedriftene som leverer utstyr og tjenester til storkjøkkenmarkedet i Norge. Det er alt fra innredninger, teknisk utstyr for tilberedning, transport og oppbevaring av mat og drikke, oppvaskmaskiner, porselen/ glass/ bestikk etc., rengjøringsmidler og hygieneutstyr, datatjenester, samt planløsning og konsulenttjenester. Medlemsbedriftene representerer hovedtyngden av markedet i Norge.

Ny giv

Brede Hemma.

-BFSN har i mange år vært en viktig forening for medlemmene, men med små ressurser, en ansatt og et styre som kun er råd,- og retningsgivende blir vi for små og svake i et tøft marked som krever mye tilstedeværelse, sier Brede Hemma. Han er en sentral aktør i BFSN og representerer selskapene Fredrikstad Storkjøkkensenter AS, Lillehammer Storkjøkkensenter AS og ATW AS.

-Med sammenslåing med NHO og NHO Service og Handel ser vi for oss en ny giv. NHO og NHO Service og Handel har kompetanse, kunnskap og kapasitet til å være en tung næringsaktør som vil ivareta våre interesser og gi medlemmene service, sier Brede Hemma.

- NHO er medarrangør i Umami, som tidligere var Smakmessen, og som har vært vår messe. Det medvirket til vår beslutning om å gå for sammenslåingen, sier Brede Hemma.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt