Inngår samarbeidsavtale med CLP

Publisert

Hovedkontaktpersoner for samarbeidet mellom NHOSH og advokatfirmaet CLP er (f.v.) Linda Vist, bransjedirektør i NHOSH, Hans Jørgen Langeland, assosiert partner i CLP og Kjetil Vågen, partner i CLP.

For tjeneste- og varehandelsaktører blir det juridiske landskapet stadig mer komplekst. For å kunne tilby våre medlemmer best mulig bistand på området, har NHO Service og Handel nå inngått samarbeidsavtale med advokatfirmaet CLP.

NHO Service og Handel (NHOSH) har over lengre tid styrket sin posisjon innen tjeneste- og varehandel, og har en strategisk satsning for å utvikle sitt medlemstilbud på dette området.

Ett av behovene blant NHOSH-medlemmer er informasjon og rådgivning innen det stadig mer komplekse juridiske landskapet for tjeneste- og varehandelsaktører.

For å kunne tilby sine medlemmer nyttig juridisk informasjon på nettsider, seminarer og i andre kanaler, og ved behov å kunne vise videre til spesialisert juridisk kompetanse innen tjeneste- og varehandel, har NHOSH inngått en samarbeidsavtale med advokatfirmaet CLP.

CLP har tjeneste- og varehandel som ett av sine viktigste fagområder, og er ledende i Norge på feltet. Blant annet har selskapet blitt kåret til landets beste advokatfirma innen varehandel/retail i Finansavisens advokatundersøkelse de siste tre årene, og Kjetil Vågen har her blitt kåret til beste advokat innen varehandel/retail de siste fem årene.

Vi ser frem til et meget godt samarbeid til nytte for NHOSH eksisterende og nye medlemmer!

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt