Satser på netthandel i Nord-Norge

Publisert

Vårt medlem Clas Ohlson satser på netthandel i Nord-Norge med levering neste dag.

Rett før julehandelen setter inn for fullt begynner Clas Ohlson å tilby levering neste dag i store deler av den nordlige landsdelen, fra Mo i Rana til Alta. Pakkene sendes fra Clas Ohlsons butikk i Tromsø.

Clas Ohlson har bygget om deler av butikken i Tromsø til et netthandelslager for å kunne levere kunders nettbestillinger direkte fra butikken. Etter en innkjøringsperiode i løpet av sommeren er de nå i full gang, og beboere i store deler av Nord-Norge kan nå få varene sine i løpet av en dag.

- Føles fantastisk

- Det føles fantastisk å kunne tilby levering innen en dag til så mange kunder. Her oppe i nord er vi vant med leveringstider på fem dager eller mer. Nå får våre nordnorske kunder like kort leveringstid som vi tilbyr i Oslo-området, sier butikksjef Caroline Haug i Tromsø i en pressemelding.

I forbindelse med at butikken i Tromsø har blitt et netthandelslager, har også sortimentet vokst.

- Vi har mange produkter inne som vi bare selger på nett, ettersom vi har begrenset med plass i våre fysiske butikker. Det omfatter alt fra skaftstøvsugere til verktøy som batteridrevne driller. Takket være satsningen i Tromsø får nå kunder i nord bestille våre mest populære nettprodukter og få dem levert raskere enn mange andre steder i Norge, sier Lene Iren Oen, Director of Sales and E-com hos Clas Ohlson.

Ansetter fler

Satsingen har ført med seg et par nyansettelser for butikken i Tromsø, og i perioder med mange bestillinger vil bemanningen økes ytterligere. Bestillingen plukkes og pakkes løpende i butikken og sendes deretter med Bring for levering til utleveringssted eller med hjemlevering.

- Det føles selvfølgelig ekstra bra at vi kan tilby så raske leveranser i forkant av Black Friday. Hele gjengen er skikkelig gira og klare for å pakke ordre, sier butikksjef Caroline Haug.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt