- Vi må ha på oss løpeskoene hele tiden

Publisert

Fra venstre: Cathrine Langård-Bjor (Høyer), Linda Vist (NHOSH), Ørnulf Høyer (Høyer) og Tor Svarva (NHOSH).

- Det viktigste er å forsterke vår posisjon innen high end fashion i Norge. Det er en prosess som krever at vi må ha på oss løpeskoene hele tiden, sier Ørnulf Høyer, eier og gründer av Høyer-gruppen som er blitt medlem av NHO Service og Handel.

Ørnulf Høyer startet Høyer i 2004 med den første butikken på Sjølyst. I dag finner du Høyer fra Kristiansand i sør til Bodø i nord. Butikkene tilbyr norske og internasjonale high end - og luksusmerker i høy kvalitet. Det samme gjelder Høyers nettbutikk.

- Vi har to viktige fokusområder, sier Ørnulf Høyer og han fortsetter:

- Det ene er å leve opp til vårt slagord ”Conscious Living”. Det har fire knagger: Vi skal være gode innen klima- og miljøbevissthet, motebevissthet, kvalitetsbevissthet, og ikke minst opplevelsesbevissthet.

- Det andre fokusområdet er vår digitale satsing. Vi skal knytte netthandel tettere med de fysiske butikkene. Vi skal bli store på nett ved hjelp av ulike digitale løsninger, sier Ørnulf Høyer.

-Hva vil prege tekstil og varehandelen framover?

- Vi tror på at man må være klar for utvikling i nye handlingsrom. Og det kan være handlingsrom som ennå ikke er funnet opp. Tilpasningsdyktighet blir svært viktig. Det blir viktigere og viktigere å ha en sterk økonomisk ryggrad. Det er åpenbart et tøffere finansieringsbilde som møter de som ønsker å drive retail fremover.

-Hvordan er tilgangen på arbeidskraft og kompetanse?

- Man er aldri bedre enn sine ansatte, og det er alltid en utfordring å få de riktige menneskene på de riktige plassene. De fleste som skal jobbe for oss må være villig til å gå i lære og utvikle seg på jobben. Det er kompetanse-krevende å jobbe i våre virksomheter. Heldigvis tiltrekker vi oss mange dyktige folk.

-Hva er viktig for dere å få ut av medlemskapet i NHO og NHO Service og Handel?

- Vi håper det blir gjennomført gode bransjesamlinger med input av nåtids / fremtidsrettede muligheter og utfordringer. Vi håper å ha en sterk aktør i NHO som jobber godt mot de politiske utfordringer som måtte komme. Vi ønsker også å få gode analyser og tallmateriale for bransjen som gjør det lettere å navigere i hverdagen.

-Vi ser også frem til å få en god samarbeidspartner som kan hjelpe oss med juridiske oppgaver når det er behov for det, slutter Ørnulf Høyer.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt