Clas Ohlson styrker seg på hjemmefiksing

Publisert

Eline Ladehaug ved Clas Ohlsons butikk i Voss, filer nøkler.

Vårt medlem Clas Ohlson styrker sin posisjon som destinasjonen for hjemmefiksing ved å tilby nøkkelfiling som ny tjeneste. Satsning på utleie av verktøy og rengjøringsmaskiner har vært vellykket.

Fra før tilbyr kjeden utleie av verktøy og rengjøringsmaskiner i samtlige norske butikker, og etterspørselen øker stadig. Gjennom fjoråret økte antallet utleide produkter med nær 80 %.

Nøkkelfiling tilbys i dag i flertallet av Clas Ohlson-butikkene i Norge. I løpet av de neste ukene vil tjenesten lanseres i de resterende norske butikkene. Det koster 79 kr å kopiere en nøkkel og tjenesten er tilgjengelig gjennom hele butikkens åpningstid.

- Vi ser at det finnes et stort potensial i det å gi kunden et enda bedre helhetstilbud ved å legge til kopiering av nøkler som tjeneste i alle våre norske butikker. Vi nordmenn eier i stor grad våre egne hjem, mange har hytte og vi flytter dessuten veldig ofte sammenlignet med folk i andre land. Hos Clas Ohlson er vi allerede store innenfor mye annet som trengs i hjemmet og til flytteprosessen, så vi ser på dette som et naturlig neste steg, sier Christian Egeland, salgssjef i Clas Ohlson i Norge.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt