Om bransjen

netthandel utdvider

To av våre medlemmer

Handel er den bransjen i hele NHO-fellesskapet som vokser raskest. Bransjeforeningen har i dag nærmere 1.200 medlemmer som representerer nesten 10.000 årsverk fordelt på hele varehandelen

Våren 2020 har vært krevende for bransjen. Konsekvensene av korona er store. Krisen har rammet medlemsbedrifter svært ulikt. Mange har fått store tap og sitter med ukurante varelager, noen har fått pålegg om nedstengning av myndighetene, mens andre har opplevd vekst.

Les mer: Slik påvirkes bransjeforeningen Handel av koronakrisen

På tross av at samfunnet åpnes opp og næringslivet får hjulene i gang, er det ingen tvil om at det vil ta tid før bransjene er tilbake til den (nye) normalen. NHO Service og Handel har gjennom krisen arbeidet konstant for å ivareta medlemmenes interesser. Det har vært tett kontakt med myndighetene for å formidle medlemmenes kritiske situasjon og legge til rette for best mulig tiltakspakker som forhindrer at virksomheter går til grunne og arbeidsplasser forsvinner. 

Se Tall og Trender for handel 2020

 

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!