Nokas signerer avtale med nordiske fagforeninger

Publisert

fagforeninger og ledelse

Nordiske fagforbund og Nokas er enige om en avtale som skal gi bedre informasjonsflyt på tvers av landegrensene.

Ledelsen i Nokas og representanter for fire nordiske fagforeninger har signert den første avtalen om et europeisk samarbeidsutvalg (ESU) for et norskeid vaktselskap.

Nokas er et norsk selskap som vokser i Europa med manuelle og tekniske tjenester. Dette har gjort det naturlig å samkjøre informasjon med de fire nordiske fagforbundene som organiserer vektere i Nokas. Det er Svenska Transportareförbundet, Vagt og Sikkehedsfunktionærenes fagforening, Palvelualojen ammattiliitto (PAM) og Norsk Arbeidsmandsforbund.

Konstituert konsernsjef i Nokas Vidar Berg sier til Arbeidsmanden at partene har et felles ansvar for trygge arbeidsplasser, og derfor diskuterer Nokas-ledelsen forretningsmuligheter med fagforeningene.

Nokas har en sterk nordisk markedsposisjon med rundt 8 milliarder kroner i omsetning og 17.000 ansatte. Nokas vil endre navn til AVARN Security med hovedkontor i Oslo. Cash-virksomheten i selskapet vil fortsette under navnet Nokas.

Mer om saken

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!