NHO Service og Handel

Innhold

Nokas skal sikre svenske kjøpesentre for Olav Thon

Nyhet, Sikkerhetsbransjen

Publisert

Nokas

Ett år etter at Olav Thon gruppen valgte Nokas som deres langsiktige sikkerhetsleverandør i Norge, inngår de nå en betydelig rammeavtale med Nokas også i Sverige.

#205

Inger Anette Lorentzen er Key Account Manager i Nokas. (Foto: Aktuell Sikkerhet)

I avtalen, som starter opp 1. februar 2019, inngår leveranser av stasjonært- og mobilt vakthold, utrykning og alarmovervåking. Avtalen har en varighet på inntil fem år (3+1+1). I tillegg skal Olav Thon gruppen kjøpe kameraovervåkingsutstyr gjennom den nordiske avtalen som ble inngått mellom partene i fjor. Kvalitet, leveranseevne og gode analyseverktøy var noen av kriteriene som var viktige for å velge Nokas.

- Vi er godt fornøyd med hvordan Nokas har levert sikkerhetstjenester til oss i Norge gjennom mange år og derfor er det naturlig for oss å utvide samarbeidet til Sverige også, sier sikkerhetssjef i Olav Thon gruppen, Ola Stavnsborg.

- Avtalen er viktig for oss og vi er glade for at Olav Thon gruppen ser betydelige synergier ved å inngå en samlet avtale med Nokas også i Sverige, sier Inger Anette Lorentzen, Key Account Manager i Nokas. 

Mer om saken

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!