Securitas nominert til «Årets lærebedrift» i Buskerud

Nyhet, Sikkerhetsbransjen

Publisert

#205

Sammen med to andre sterke kandidater er Securitas nominert til prisen for årets lærebedrift i Buskerud.

- Vi skal kåre Årets lærebedrift i Buskerud og har nominert tre bedrifter som alle har gjort seg fortjent til prisen. Alle de nominerte har tett samarbeid med både kommuner og fylkeskommunen om utdanning av ungdom, sier Olav Horne, leder fagopplæringsavdelingen i Buskerud fylkeskommune.         

- Viktig samfunnsoppdrag

Prisen deles ut til en selvstendig lærebedrift eller en medlemsbedrift i et opplæringskontor som har utmerket seg i arbeidet med å utdanne lærlinger eller lærekandidater. De øvrige nominerte er Eiker Vekst og Elektroservice Hallingdal Installasjon AS.

-Som Norges største sikkerhetsbedrift tar vi et helhetlig ansvar for å sikre kunder og deres verdier.Vi ser det som en viktig samfunnsoppgave å tilby læreplasser, sier fagopplæringsleder i Securitas, Tom Andersen.

Satser

Securitas er godkjent lærebedrift for sikkerhetsfaget, kontor- og administrasjonsfaget og dataelektronikerfaget. De har i dag over 100 lærlinger over hele landet.

-Vår satsing på lærlinger er forankret i hele organisasjonen og er et viktig ledd i arbeidet med kunnskap og kvalitet. Det er veldig hyggelig at dette arbeidet blir lagt merke til, avslutter Andersen.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!