NHO Service og Handel

Innhold

Stortingsrepresentant ble med ordensvakter på jobb

Nyhet, Sikkerhetsbransjen

Publisert

Helgheim

Frps stortingsrepresentant Jon Helgheim hospiterte som dørvakt under Elvefestivalen i Drammen, (Foto: Elin Eike Worren)

Ønske om økt fokus på sikkerhet og større respekt for profesjonelle ordensvakter, ble konklusjonen etter at stortingsrepresentant Jon Helgheim (Frp) ble med ordensvakter på jobb i Drammen.

Jon Helgheim var med som hospitant for vaktselskapet Quality Security for å oppleve hverdagen på jobb i Drammen sentrum under Elvefestivalen i helgen.  NHO Service og Handel tok initiativ til og la til rette for dette

- Det hele startet med at jeg fattet interesse for enkeltsak i Oslo, hvor det var en dørvakt som hadde gått langt over streken. Situasjonen knyttet til ordenvakter er ofte et tema, og jeg ville lære mer om bransjen og regelverket, forteller Helgheim til Drammen Live 24. Helgheim understreker at han mener bransjen har endret seg i positiv retning.

- Det er fint å se hvordan utviklingen i bransjen har vært, og hvordan bransjen selv tar initiativ til enda strengere regelverk og forhold knyttet til opplæring, sier Helgheim.

Mer om saken

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!