- Det kan ta lang tid før vi får alle permitterte tilbake i jobb

Publisert

#205

#120.

Denne uken deltok finansminister, Jan Tore Sanner (H), og Ap-leder, Jonas Gahr Støre, på NHOs digitale konsernsjefmøte. Konsernsjef i Nokas, Vidar Berg, påpekte at det vil kunne ta lang tid før de får alle permitterte tilbake i jobb.

På møtet deltok blant andre representanter fra NHO Service og Handels medlemsbedrifter Nokas, ISS, Compass Group og Manpower for å gi et innblikk i hvordan deres bedrift er rammet av koronakrisen.

- Vi har permittert over 20 prosent. I og med at vi leverer sikkerhetskontroll-tjenester på nesten alle norske flyplasser, så er vi meget hardt truffet av reduksjonen innen luftfarten, sier konsernsjef i Nokas, Vidar Berg.

Han forteller at Sanner og Gahr Støre viste stor forståelse for den vanskelige situasjonen de og mange andre konsern står overfor.

- Vår største utfordring nå ligger innen luftfart og reiseliv. Vi ser på et liv etter korona, men vi er satt tilbake. Mange av våre kunder ønsker nå å redusere omfanget av det de kjøper. Dette vil medføre at det vil kunne ta lang tid før vi får alle permitterte tilbake i jobb, særlig gjelder dette sikkerhetstjenestene vi leverer på flyplassene, sier Berg.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt