NHO Service og Handel

Innhold

- Vi var hele tiden hakk i hæl på tyvene

Nyhet, Sikkerhetsbransjen

Publisert

viser frem tomme pc-esker

Varehussjef Magne Ryan viser frem tomme PC-esker etter butikktyveriet, som endte positivt slik at tyvegodset kom til rette (Foto: Elkjøp Steinkjer).

Profesjonelle butikktyver på raid i Trøndelag ble stoppet gjennom effektivt samarbeid mellom Elkjøp-kjeden, vakt- og sikkerhetselskap og politiet i en aksjon i november.

Sikkerhetssjef Lars Vethe i Elkjøp Norge forteller at kjeden har rammeavtale med vårt medlem Skan-kontroll og deres analysetjeneste, som er «det beste samarbeidet på landsbasis i kampen mot mobile vinningskriminelle».

- Skan-kontroll ble tidlig koblet inn i denne saken og bistod positivt, forteller sikkerhetssjefen til Retailmagasinet.

- Vi var hele tiden hakk i hæl, men de glapp fra oss hver gang, forteller varehussjef Magne Ryan ved Elkjøp i Steinkjer til Retailmagasinet.

På tokt i Midt Norge

Tyvene, en mann og en kvinne fra Øst-Europa, visste hva de var ute etter. De stjal tre PC-er på Elkjøp i Steinkjer, dernest høyttalere i Elkjøp Namsos og Trondheim, før de gjorde en ny sving innom Steinkjer og Trondheim.

Informasjonen ble utvekslet raskt mellom Elkjøp-butikkene, vekterselskapene og politiet. Slik ble registreringsnummeret på tyvenes bil formildet til politiet som dermed klarte å stanse tyveriraidet, da de var på tur ut av landet fra Stjørdal til Sverige.

Mer om saken

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt