Bruk av støtputebil redder liv

Nyhet, Sikkerhetsbransjen

Publisert

putebil

Putebil før og etter kollisjon

En putebil reddet trolig liv i en kraftig kollisjon på E18 ved Lier utenfor Drammen mandag kveld. Putebilen opereres av vår medlemsbedrift Ramudden som bidrar til sikkerhet langs veier i Norden. Høy hastighet var trolig årsaken da en personbil krasjet inn i putebilen.


En «putebil» er en bil som er satt opp i forbindelse med veiarbeid og viser skilt for hvilket felt som skal benyttes. Vår medlemsbedrift Ramudden har ansvar for dette.

-Vi vet at arbeid på og langs vei er en farlig arbeidsplass. Under arbeid på Kjellstad, utenfor Drammen, smalt det skikkelig på mandag. En av Ramuddens TMA støtputebiler ble påkjørt og påført omfattende skader. Heldigvis ble ingen personer drept eller alvorlig skadet, takket være den energiabsorberende støtputen. Bruk av putebil bør økes på samme måte som i andre nordiske land - det redder liv, opplyser Ramudden på Facebook.

Ramuddens utleieprodukter er i dag tilgjengelige på ca 55 anlegg i Sverige, fire anlegg i Norge og fem i Finland. Ramuddens forretningsidé er å forsyne markedet i Sverige, Norge og Finland med varer og tjenester som er knyttet til arbeid på og langs veiene.
Drammens Tidene har mer om saken
Mer om Ramudden.
Trafikk og Beredskap er en egen bransje i NHO Service og Handel.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt