NHO Service og Handel

Innhold

Nokas bytter navn til Avarn Security

Nyhet, Sikkerhetsbransjen

Publisert

avarn

- Vi skal fortsette å utvikle oss som totalleverandør av sikkerhet i det nordiske markedet innenfor alarm- og vakttjenester, flyplass-sikkerhet, industrivern og beredskapsløsninger, sier konsernsjef Vidar Berg (innfeldt).

Mandag 15. juni skriver Nokas et nytt kapittel i selskapets historie og bytter navn til Avarn Security.

Etter oppkjøpet av Avarn Security-selskapene i fjor, besluttet vårt medlem Nokas-konsernet å videreføre Avarn Security-merkevaren i alle land. Navnebyttet fra Nokas til Avarn Security i Sverige er allerede gjennomført. Siste land ut er Norge, som fra 15.juni 2020 heter Avarn Security AS.

Avarn Security har helt siden 2016 hatt et solid fotavtrykk i finske markedet, det samme i Sverige. Mer enn 60 prosent av konsernets totale omsetning på rundt NOK 8,1 milliarder vil i 2020 komme fra disse to landene.

- Vi ønsker å være et tydelig valg for kundene våre på tvers av de nordiske landegrensene, og da ble det et naturlig tidspunkt for oss å bytte ut Nokas- navnet med Avarn Security. Kontanthåndteringsvirksomheten vår fortsetter imidlertid som i dag som under Nokas AS, sier konsernsjef Vidar Berg.

Trygger mennesker og verdier

16.000 medarbeidere i Norge, Sverige og Finland står nå samlet under ett felles navn for å trygge mennesker og verdier.

- Vi skal fortsette å utvikle oss som totalleverandør av sikkerhet i det nordiske markedet innenfor alarm- og vakttjenester, flyplass-sikkerhet, industrivern og beredskapsløsninger, sier konsernsjef Vidar Berg.

Han er også opptatt av å videreføre den solide tilliten Nokas i Norge har opparbeidet gjennom mange år.

- Vi lover å ha fortsatt fokus på høy leveransegrad og skal sørge for å innfri forventningene våre kunder stiller til oss når det kommer til både kvalitet og konkurransedyktige priser.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt