NHO Service og Handel

Innhold

Verisures alarmstasjon blir TV-serie

Nyhet, Sikkerhetsbransjen

Publisert

Serien «Alarmstasjonen» på TV-kanalen MAX starter 17. februar og gir et unikt innblikk i hvordan alarmoperatører, vektere og nødetater sammen håndterer brann, innbrudd, akutt sykdom og andre nødsituasjoner.

Vårt medlem Verisure har en alarmstasjon i Oslo som er den største i Norge og blant Europas mest moderne. Den er bemannet med alarmoperatører som overvåker en kvart million bolig- og bedriftsalarmer over hele landet. Operatørene har en travel hverdag og aksjonerer på omtrent én million hendelser årlig. Alt fra spørsmål om batteriskifte og bytte av passord til branntilløp, innbrudd, akutt sykdom og andre nødsituasjoner. I mange tilfeller kan liv og store verdier stå på spill.

I TV-serien «Alarmstasjonen» får seerne et unikt innblikk i hva som skjer når alarmen går i en bolig eller bedrift. Med utgangspunkt i Verisures alarmstasjon i Oslo får man se hvordan både store og små oppdrag og utfordringer håndteres av alarmoperatørene; inkludert skarpe alarmer der både Securitas-vektere og nødetater rykker ut. Via vekterne får vi se hva som skjer på stedet der alarmen er utløst og hvordan kundene opplever brann, innbrudd og andre nødsituasjoner.

Innbruddstyv blir tatt på fersken

I «Alarmstasjonen» blir seerne også bedre kjent med menneskene som jobber som alarmoperatører og vektere. I serien får vi blant annet se hva som skjer på alarmstasjonen når alarmoperatør Abbas bidrar til at en innbruddstyv blir tatt på fersken, når Markus og Emil må håndtere en bombetrussel og når Roy André mottar en brannalarm og ikke får tak i kunden.

#205

Seerne får også se hva som skjer når utrykningsvekter Jeanette finner en innbruddstyv som gjemmer seg i et bedriftslokale, samt når utrykningsvekter Lars er først på stedet når innbruddsalarmen går i en enebolig.

– Denne TV-serien er en unik mulighet for oss til å vise frem den livsviktige jobben som gjøres på Verisures alarmstasjon og de dyktige menneskene som gjør den. Vi håper også at TV-serien er med på å øke den generelle bevisstheten rundt viktigheten av alarm for både boliger og bedrifter, sier Robert Engen, Operations Director i Verisure Norge.

– Vi har vært heldige å få tilgang til et av Norges mest spennende arbeidsmiljøer, og vi gleder oss til å dele dette med seerne, sier Vegard Nøss, programsjef for MAX i Discovery Networks.

Mer om saken

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!