NHO Service og Handel gratulerer vinnerne av årets OSPA-priser

Publisert

Fra venstre: Prisen til Telenor ble gitt til selskapet, Thon Gruppen personlig pris gikk tilOla Stavnsborg, Equinor personlig pris Glenn Pettersen, AVA Security ble gitt til selskapet.

NHO Service og Handel gratulerer vinnerne av årets OSPA-priser. Vinnerne er i Telenor, Thon Gruppen, Equinor og AVA Security.

OSPA-prisene eller retter sagt The Outstanding Security Performance Awards ble delt ut under et seminar i regi av Norsk Sikkerhetsforening på Næringslivets Hus i Oslo denne uken.

Prisene for utmerkelse innen sikkerhet anerkjenner og belønner bedrifter og individer som utfører sikkerhets- eller sikringsarbeid. OSPA-prisene er ment å være både uavhengige og inkluderende, og gir en mulighet for dem som utfører fremragende arbeid sikkerhet og sikring, enten som kjøpere eller leverandører, til å bli anerkjent og berømmet for sin suksess.

Bransjedirektør i Sikkerhet & Beredskap i NHO Service og Handel Runar Karlsen, sitter som styremedlem i Norsk Sikkerhetsforening og i juryen for OSPA prisene de siste 5 årene.

Vinnerne kom fra følgende selskaper Telenor, Thon Gruppen, Equinor og AVA Security. Det er som følger:

Beste nye sikkerhetsprodukt / Outstanding New Security Product
Ava Cloud Connector – Ava Security

Fremragende intern leder for sikkerhet / Outstanding In-House Security Manager/Director
Glenn Pettersen – Equinor

Fremragende sikkerhetsrådgiver / Outstanding Security Consultant
Telenor Global Business Security

Lifetime Achievement
Ola Stavnsborg

Mer om prisvinnerne her