Vekter og alarmselskap ble redningen på Frogner

Nyhet, Sikkerhetsbransjen

Publisert

Illustrasjonsfoto: Securitas.

Det var guffent å få en tyv på besøk, men takket være lynrask respons fra alarmselskapet, en modig vekter og en tilfeldig forbipasserende, gikk ingen verdisaker tapt for familien Melchior under et innbrudd i Oslo sist uke, melder avisa Oslo.

Våre medlemmer Verisure og Securitas får ros etter hendelsen. Alarmen gikk og en vekter ble sendt ut. Da tyven oppdaget vekteren utenfor huset på Frogner prøvde han å flykte gjennom et kjellervindu. Der sto vekteren klar. Og da ble det slåsskamp – «eller basketak som vekteren kalte det», forteller Merete Melchior til avisa Oslo.

Under slåsskampen skal tyven ha klart å komme seg fri, og begynte å løpe gjennom Frogners gater med vekteren hakk i hæl.

– Tyven kom seg ned til hjørnet ved Frognerveien og Tidemands gate der en tilfeldig forbipasserende oppdaget situasjonen og gjorde en manøver for å stoppe tyven. Dette gjorde at vekteren fikk tatt ham igjen og lagt ham i bakken. Den forbipasserende og vekteren fikk tømt tyvens lommer og holdt han i bakken til politiet kom.

Mer om saken i avisa Oslo

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt