Ny bransjedirektør for Sikkerhet og Beredskap

Publisert

Arne Stadheim (t.v.) tiltrer fra høsten av som bransjedirektør i NHO Service og Handel. Administrerende direktør Anne-Cecilie Kaltenborn er glad for å ha ham ombord.

Arne Stadheim (49) er ansatt som ny bransjedirektør i Sikkerhets- og Beredskapsbransjen i NHO Service og Handel.

Stadheim kommer fra jobben som øverste leder i Nedre Romerike brann- og redningsvesen IKS, en organisasjon med over 200 ansatte. Han ser frem til å overta ansvaret for bransjen som organiserer det store flertall av bedrifter som opererer innenfor dette segmentet i næringslivet. Noen av de mest kjente selskapene er de store aktørene Securitas, Avarn, Sector Alarm og Verisure, som driver innenfor alle deler av sektorene vektere, alarmsentral og industrisikkerhet i Norge.

– Jeg ser veldig frem til å jobbe sammen med alle disse selskapene og fagmiljøene som leverer så mange og helt sentrale tjenester til både offentlig og privat sektor, sier Stadheim.

– Vi er i en situasjon både nasjonalt og internasjonalt som gjør at sikkerhet og trygghet har kommet høyere opp i vår bevissthet, og vi har nettopp lagt bak oss et par år der beredskap er blitt et langt vanligere ord i vårt ordforråd.

Stadheim har bred arbeidserfaring og utdannelse innenfor politiet og andre offentlige organ, fortrinnsvis innenfor beredskapsorganisasjoner. Han har erfaring fra alle nivåer i en organisasjon, fra medarbeider til toppleder.

Administrerende direktør Anne-Cecilie Kaltenborn i NHO Service og Handel er svært fornøyd med å ha fått Arne Stadheim med på laget i NHOs nest største landsforening.

– Sikkerhets- og beredskapsbransjen står foran et paradigmeskifte hva gjelder bruken av teknologi, og vi er derfor svært tilfredse med at vi har fått en erfaren leder som Stadheim inn i organisasjonen vår, sier Kaltenborn.

– Bransjen har fått en leder som kjenner hele sikkerhets- og beredskapsfeltet godt, og som har kompetansen som trengs for framtidens tjenester. Han brenner dessuten for å utvikle organisasjonen, og for å utvikle samarbeidet med arbeidstakersiden, sier hun.

Stadheim tiltrer over sommeren.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt