Får bedre dialog med politiet

Publisert

"Sikkerhet og Trygghet i vekterarbeidet" er overskriften på en ny forskningsrapport som ble debattert i Dagsnytt 18 i går. Fra NHO Service og Handel deltok Arne Stadheim, direktør Sikkerhet og Beredskap. Bransjens dialog med politiet styrkes.

Rapporten er utført av OsloMet på oppdrag for Norsk Arbeidsmansforbund. Arne Stadheim fra NHO SH var her i debatt med assisterende politidirektør Håkon Skulstad på Dagsnytt 18 på NRK.

Debatten dreide seg særlig om vekterens stillingsvern, opplæringsnormen i vekterutdanningen og brytningen mellom politioppgaver og vekteroppgaver.

- Dette er en viktig debatt for oss og vi ble etter sendingen invitert inn til et dialogmøte med Politidirektoratet, om disse og andre relevante tema, forteller Stadheim.

-Dette har vært et ønske og behov for oss i lang tid, og vi i bransjeforeningen Sikkerhet og Beredskap tror dette kan være et vendepunkt for å oppnå et av våre overordnede strategiske mål, nemlig å bli en del av politiets formelle samvirkefellesskap, sier Stadheim.

Se innslaget her

mann

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt