Lederprogram er sluttført

Nyhet, Kompetanse og utdanning

Publisert

gruppebilde

Deltakere på lederkurset

NHO Service og Handels ledelse- og utviklingsprogram LOK2 (2019/2020) er sluttført i samarbeid med OsloMET.

Programmet går under navnet LOK som står for temaene ledelse, organisasjonskultur og konflikt. Programmet er det siste i rekken og er et samarbeid mellom Oslo universitetet MET og NHO SH.

Universitetslektor Tor Høst har hatt hovedansvar for sentrale deler av undervisningen, mens andre fagressurser hentes inn for ulike deler av programmet. Tor Høst er også forfatter av flere bøker om ledelse over tiår. Deltagerne tas igjennom sentrale emner som berører bedrifter på alle nivåer, og ikke minst samspillet mellom mennesker i bedrift. En egen del omhandler bedrift, trepartssamarbeidet og samfunnsansvar, samt utvalgte juridiske forhold ved omstilling.

Også i år var planen å gjennomføre to samlinger på henholdsvis 4 og 5 dager i Oslo og Lisboa. Under omstendighetene, som alle er berørt av, ble Lisboa utsatt og endret til konferansested i Son.

Advokat og spesialrådgiver Henrik Bjørge og tidligere utviklingssjef Tore Barlo i NHO SH, har hatt henholdsvis fag- og oppfølgingsansvar.  

NHO Service og Handel takker bedriftene for å satse på medarbeidere:  multilux.no/, rentokil.no/, toma.no/ , adaptor.as/ , Renata Renhold AS, hero.no/, still.no/ , manpower.no/ og pec.no/

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt