En av Norges eldste starter på ny

Kirsten Strand Korgerud (t.h) har hjulpet 9.500 mennesker ut i jobb. En av dem er Mona Britt Nyhus (tv). Nå satser Kirsten på ny (Foto: Baard Fiksdal)

Med 33 års erfaring er Kirsten Strand Korgerud fra Hønefoss en av de eldste i bemanningsbransjen i Norge. Nå starter hun opp ny virksomhet. Selskapet heter Cantus Personell AS og har hovedvekt på rekruttering og rådgivning.

Kirsten Strand Korgerud er en av nestorene i bransjen og er blant annet kjent for Vikarhjelpen AS som ble rammet av dårlige tider og måtte legge ned. Nå satser hun på Cantus Personell AS som tilbyr rekruttering og utleie av medarbeidere til alle stillinger og innenfor flere bransjer. Noen av fagområdene selskapet rekrutterer til er økonomi/regnskap, kontor/administrasjon, ledelse, salg/marked, IT/ingeniører, lager, logistikk og sjåfører.

Strand Korgerud har gjennom årene ansatt over 9.500 medarbeidere til faste og midlertidige stillinger. Av disse utgjør over 200 rekrutteringer til høyere stillinger.

- Jeg har fortsatt stor tro på rekruttering til arbeidslivet gjennom bemanningsbyråer. Mange arbeidstakere har funnet rett stilling og mange arbeidsgivere har funnet rett ansatt gjennom å gå via et bemanningsbyrå, sier hun.

- Jeg har funnet stor glede i dette arbeidet i årene med Vikarhjelpen, og jeg ønsker å bidra på fagområdet bemanning og rekruttering også i framtiden, sier Strand Korgerud.

Cantus Personell AS er nytt medlem i NHO Service og Handel.

Se også En reddende engel

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!