NHO Service og Handel

Innhold

Derfor har han vært medlem i NHO i 20 år

gullsmed

Gullsmed Thomas Heyerdahl har vært medlem i NHO i 20 år på grunn av næringspolitikk og et sterkt engasjement for å bedre småbedriftens kår. (Foto: Baard Fiksdal) Daglig leder

Å skape bedre rammevilkår for små og mellomstore bedrifter har vært viktigste motiv for å være medlem for gullsmed Thomas Heyerdahl gjennom snart 20 år.

Er du nysgjerrig på hva et medlemskap i NHO Service og Handel gir?

Thomas Heyerdahl driver gullsmedforretninger i Oslo. Han har ledet NHOs småbedriftsutvalg,  som er rådgivende organ for NHOs styre og administrasjon i saker som berører mindre bedrifter, gjennom mange år og er aktiv i eierskapsutvalget. 

- Det er viktig å kunne være med å påvirke. Det har vært viktig for meg. Næringslivet trenger mer forutsigbare rammer. Det næringspolitiske arbeidet er ofte en mye tyngre vei enn mange er klar over. Når en politisk beslutning er tatt, så betyr ikke det at saken er i boks. Tvert i mot kan det være at ingen ting skjer og man må starte påvirkningsarbeidet om igjen, sier Thomas Heyerdahl.

NHO Service og Handel representerer 6.800 virksomheter som sysselsetter rundt 130.000 ansatte, er den nest største landsforeningen i NHO. 

Les mer om landsforeningen her.

- Du finner ikke bedre

- Å være leder av NHOs småbedriftsutvalg i 13 år var svært lærerikt. Det er et tankekors at utfordringene i dag med for eksempel forenkling av offentlig sektor, skjemavelde, formueskatt og andre saker er de samme som før. Fordi politisk arbeid tar tid og går over lang tid, er det viktig for meg å være med i en organisasjon som er profesjonell og dyktig. Du finner ikke bedre. Dette gjelder på flere plan. – Se for eksempel på NHOs årskonferanse og andre møteplasser. Det er veldig proft, sier Thomas Heyerdahl.

- NHO har et veldig godt renomme i politikken og er en viktig premissleverandør, sier han.

Gratis advokathjelp

Thomas Heyerdahl bruker også medlemsfordeler som fri advokat, HMS-rådgiving og verktøy som du finner på Arbinn.  Her finner du veiledere om hvordan følge opp dine ansatte, svar på spørsmål innen blant annet arbeidsrett og HMS, kontraktmaler, tilgang til webinarer med mer.

Les mer: NHO Service og Handels medlemsfordeler

- Jeg har brukt Arbinn mye nå under korona-krisen, og har særlig glede av webinarer. Det er viktig for oss å kunne utvikle vår egen kunnskapsbank, sier gullsmeden.

Kontaktskjema

Ved å sende inn skjemaet vil du om kort tid bli kontaktet av oss. Du kan for eksempel få hjelp til å beregne medlemskontingent,  vurdere hvilken landsforening som passer din bedrift og hjelp til å vurdere hvilke medlemsfordeler som kan være relevant. Dette er helt uforpliktende. Informasjonen du sender inn blir ikke brukt til markedsføring. 

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt