HAPRO Jobb og karriere er Årets service- og handelsbedrift 2022

Publisert

Åge Skinstad, adm.dir. i Hapro tok i mot prisen. Foto: Silje Eide.

HAPRO Jobb og karriere ble kåret til Årets service- og handelsbedrift 2022 under Handlekraft 2022.

HAPRO Jobb og karriere er et kompetansehus som gjennomfører arbeidsrettede tiltak, kurs og arbeidsmarkedstjenester i Oslo, Viken og Innlandet. Årlig er over 4000 personer aktive gjennom HAPRO. Selskapet jobber med tiltak som arbeidsavklaring og arbeidsforberedende trening med NAV som oppdragsgiver, i en tid der det er stor mangel på arbeidskraft og en ekstraordinær utfordring med å få ukrainske flyktninger i jobb. HAPRO Jobb og Karriere er Equass sertifisert.

Gjennom Kompetansepluss gir HAPRO kandidater som står utenfor arbeidslivet grunnleggende digitale ferdigheter, og opplæring i regning og kommunikasjon. Gjennom Ekspertbistand bistår de selskaper i sykefraværsoppfølging.
Gjennom nysatsingen JobMatch når HAPRO ut til nye grupper. I året som gikk oppnådde selskapet eksepsjonelle resultater: Gjennom de siste 12 månedene har HAPRO fått 700 personer i jobb, og også oppnådd et svært godt økonomisk resultat, samtidig som de kan dokumentere økt trivsel og nærvær.


Juryens begrunnelse

Sjelden har aktualiteten for arbeids- og inkluderingsbransjen vært større enn nå. HAPRO Jobb og Karriere oppfyller alle kriterier for prisen: i året som har gått har de vist seg som en god arbeidsgiver, som gjennom blant annet å ivareta de ansattes fleksibilitet også har klart å oppnå særlig gode driftsresultater med høy kvalitet. Juryen mener at HAPRO har utviklet nedslagsfeltet sitt gjennom innovative systemer for å hjelpe folk inn i arbeidslivet, og også for å hjelpe bedrifter å beholde medarbeidere som står i fare for å falle ut av arbeidslivet. Juryen tildeler prisen for Årets service og handelsbedrift til HAPRO Jobb og Karriere.

Om prisen

Prisen deles ut til en medlemsbedrift i NHO Service og Handel som har utmerket seg siden forrige generalforsamling ved:

  • Å være en god arbeidsgiver
  • Særlig god kvalitet i sine leveranser
  • Innovativt arbeid
  • Sin samfunnsnyttige innsats"

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt