Historisk medlemsrekord

Publisert

Christian Chramer

Christian Chramer er direktør for medlem og regioner i NHO.

NHO har satt ny rekord med 27.800 medlemmer og over 575.000 årsverk. Også NHO Service og Handel har satt ny rekord med 6.942 virksomheter og 86.700 årsverk.

-Vi har jobbet systematisk i NHO-fellesskapet mot denne milepælen og vært svært målrettet i arbeidet for å få flere og mer fornøyde medlemmer. Dette er resultat av målrettet innsats fra mange over lengre tid, sier Christian Chramer som er direktør for medlem og regioner i NHO.

NHO som er organisert med 16 landsforeninger representerer en stor bredde av norske virksomheter og i ulik størrelse. 96 % av organisasjonens medlemmer er innenfor små- og mellomstore bedrifter.

- NHO er en organisasjon som forener de minste gründer-bedriftene i oppstartsfasen med etablerte små- og mellomstore bedrifter og de største konsern, sier salgs- og markedssjef Simon Justnes.

Gründer-vekst

Det er en sterk vekst innen gründerbedrifter i Norge og i 2017 besluttet NHO å utvikle et eget program for gründer-medlemmer. Disse får et medlemskap til en rabattert pris og et gründertilpasset utvalg av medlemstjenester og fordeler. Etter bare to år kan NHO Gründer vise til over 500 nye medlemmer inn i NHO-fellesskapet og en solid plattform for videre vekst.

Og medlemmene blir stadig mer fornøyde

I desember 2019 gjennomførte NHO en større medlemsundersøkelse blant sine medlemmer. Tilbakemeldingen viser at NHO får stadig flere svært fornøyde medlemmer. I oversikten fra medlemmene over hvilke tilbud og tjenester som rangerer høyest kommer NHOs ekspertise innen arbeidsgiverservice, evne til å skape politisk gjennomslag og arbeid for bedre rammebetingelser høyest opp på listen blant dagens medlemmer.

-  Det er svært motiverende å få så gode tilbakemeldinger fra våre eksisterende medlemmer og samtidig lykkes med å få flere nye. Vi verver nå flere store kjeder, enkeltstående bedrifter, småbedrifter og gründer-medlemmer. Det forteller oss at vi er på riktig kurs og at vi skal fortsette å utvikle NHO og våre tilbud og tjenester for å sikre at vi blir attraktive også i fremtiden, avslutter Chramer.

Blant medlemmene som har kommet inn de siste ukene er Clas Ohlson som har blitt medlem i NHO og NHO Service og Handel.

Mann

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt