#205

NHO Service og NHO Handel slår seg sammen.

Samtaler om fusjon har pågått ett års tid.  NHO Handel, samt Frisør og velværebransjen (NFVB) går inn i den nye organisasjonen som får navnet NHO Service og Handel.

NHO Handel fattet sin avgjørelse på generalforsamling i juni, mens NHO Service sa ja på ekstraordinær generalforsamling 2. juni. Det gjenstår imidlertid noen mindre vedtektsendringer som ble avgjort på NHO Service  ordinære generalforsamling 17.-18.oktober.

NHO Service består for øyeblikket av 675 bedrifter med 4061 virksomheter og 75.000 årsverk, mens NHO Handel består av over 2.000 bedrifter med 9.000 årsverk. NHO Service består av Bemanning og Rekruttering, Sikkerhet og Beredskap, Renhold og Eiendomsservice, Drift og Vedlikehold, Helse og Velferd, Arbeid og Inkludering, mens NHO Handel har Faghandel, Dagligvarehandel og Tjenestehandel. Foreningen har dessuten medlemmer fra de største Netthandelsbedriftene. Dette er et bredt spekter av bedrifter og konsern, der Reitangruppen er størst, men hvor det også finnes mange enkeltmannsforetak. NHO Handel har i tilegg frisør- og velværebransjen (NFVB).

NHO Service og Handel blir den nest største landsforeningen i NHO.

NHO Service og NHO Handel ser frem til å forene krefter.

mann

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?