-Servicenæringene og handelsnæringene har en veldig viktig funksjon

Publisert

- Min første jobb var i en klesbutikk på Karl Johan. Det ga meg viktige erfaringer, sa Høyre-nestleder Henrik Asheim da han i dag åpnet årets Handlekraftkonferanse, som går i regi av NHO Service og Handel

Høyre-nestleder Henrik Asheim hadde æren av å åpne årets Handlekraftkonferanse. Asheim kunne avsløre at hans første jobberfaring var da han som 16-åring hadde helgejobb i en klesbutikk på Karl Johan – en erfaring han deler med svært mange.

Viktigheten av inkludering sto sentralt i Asheims innledning, hvor servicenæringene og handelsnæringene har en veldig viktig funksjon – enten det er snakk om mulighet for å kunne leie inn fra bemanningsbyråer, arbeidsinkludering eller dem som får sin første jobb i en butikk eller en renholdsbedrift.

Asheim pekte også på at service- og handelsnæringene havner litt ufortjent i skyggen av industrien når det gjelder oppmerksomhet om betydning og behov når det gjelder rammevilkår, hvilket ikke står i forhold til betydningen næringene har både for verdiskaping og sysselsetting. - Det må vi gjøre noe med, sa Asheim, før han avsluttet med å takke de som skaper jobber og fellesskap, og som gir mennesker en sjanse i service- og handelsnæringene.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?